“ALS DE ÉÉN IETS KAN,
KAN DE ANDER HET LEREN.”

Leiderschap kun je leren

Het bereiken van jouw ambitieuze doelen vormt het uitgangspunt van onze trainingen op het gebied van leiderschap en commerciële vaardigheden.

Leiderschap

Als leidinggevende heb je dagelijks te maken met verschillen tussen het inzicht in de manier waarop resultaat tot stand moet komen en hoe medewerkers hun verantwoordelijkheid daarin nemen. Medewerkers zien dat, vanuit hun eigen perspectief, vaak anders dan leidinggevenden. Daar begint het probleem, want hoe krijg je daar invloed op?

 

Vaak wordt het ze nog een keer uitgelegd, met kortstondig en beperkt resultaat. Het is goed om daar het roer om te gooien en te gaan werken vanuit de zes rollen van de leider. Dat kost minder energie en levert tevreden en productieve medewerkers op. Dat is geen praatje; dat is een belofte!

Echt contact maakt meer mogelijk

Je bent met het verkopen van je producten en diensten niet op zoek naar quick wins. Je wilt van prospects klanten en relaties maken. Hiervoor is contact nodig. Onze insteek? Van contact naar contract. Daardoor ben je in staat om betere orders en langdurige relaties aan te gaan.

Ja, ik wil de zaag scherp houden